Om mig og Klinik Tempus tĕ


KORT OM mig og Klinik Tempus tĕ.


Jeg hedder Laila Thorsted.

Klinik Tempus tĕ åbnede jeg d. 1.8.2021.

Jeg er lægeeksamineret fysiurgisk massør.

Jeg tilbyder fysiurgisk massage og kropsterapi.


Jeg er optaget af, hvad balance/ubalance i kroppen og vores motorik samt Triggerpunkter i musklerne har af betydning for vores "væren" i hverdagen. Kan vi, ved at ændre forudsætningerne for det enkelte individ, forebygge skader, smerter og lignende samt øge livskvaliteten? Det er min overbevisning, at det kan vi godt, det er ikke altid en let sti at følge, men hvis vi følges ad, er det lettere.


Klinik Tempus tĕ er mit bierhverv og derfor vil behandlingstiderne variere.

Hvis du ikke kan finde et tidspunkt, der passer dig, så send mig en SMS på tlf.: 3139 8660 eller mail til kliniktempuste@gmail.com, så kan vi sammen lave en aftale.


HVIS DU VIL VIDE LIDT MERE om mig og Klinik Tempus tĕ.


Jeg er født i 1965. I min arbejdskarriere har jeg altid arbejdet i jobs med kontakt til andre mennesker.  Først som Isenkræmmer, både i butik og engros.

Siden inden for det offentlige, hvor jeg stadig er ansat som pædagog.

I 1996 blev jeg dagplejer, i 2000 blev jeg pædagogmedhjælper i den lokale daginstitution i Landsbyordningen Ejer Bavnehøj og fik her muligheden for at uddanne mig til pædagog. I 2007 blev jeg pædagog og arbejder stadig fuld tid, i den lokale vuggestue, hvor jeg også er motorikvejleder.


Jeg har siden 2007 været instruktør i den lokale idrætsforening RTI.

Her har jeg haft gymnastikhold for baby/forælder, forælder/barn, børnehold, seniorhold og yoga for voksne, som jeg fortsat har.

Jeg er uddannet DGI yogainstruktør i 2017.


I 2020 blev jeg lægeeksamineret fysiurgisk massør hos Dansk Akademi for Kropsterapi og tager løbende de andre moduler for at blive Kropsterapeut.


Hvorfor firma navnet Klinik Tempus tĕ? Tempus  betyder "Tid til dig" på Latin.

Jeg valgte det fordi, jeg gerne vil understrege, at det er dig, der er i centrum.

Når du bestiller tid til en behandling hos mig, giver du dig selv tid til dig - og du vil opleve, at jeg har fokus på dig og tid til dig.

Jeg åbnede klinikken d. 1.8.2021 og den er indrettet i et lokale, i mit private hjem. Der er egen indgang til klinikken og parkeringsmulighed foran huset.

Klinikken ligger syd for Skanderborg, i det naturskønne Ejer Bjerge, i byen Tebstrup.

De tider, der er i bookingkalenderen vil variere.

Hvis du ikke kan finde et tidspunkt, der passer dig, så send mig en SMS på tlf.: 3139 8660 eller mail til kliniktempuste@gmail.com, så kan vi sammen lave en aftale.


Glæder mig til at møde dig.


Laila


 
  •